Carrière

SparkOptimus is een jong team van enthousiaste en zeer professionele consultants en een gespecialiseerde support staff. Wij zijn gedreven, leergierig, analytisch en hebben een passie om in het veld van digitale strategie voorop te blijven lopen. Dit alles vindt plaats in een informele en collegiale omgeving in ons karakteristieke kantoor in Amsterdam Oud-Zuid.

SparkOptimus heeft een leidende rol in de explosief groeiende digitale wereld. Daar hoort een carrière pad bij dat onze mensen de mogelijkheid geeft om zich maximaal te ontwikkelen. Een pad dat top talent vormt tot de change leaders van de toekomst. Daarbij geeft het snelgroeiende karakter van SparkOptimus jou de unieke kans om zelf te bepalen hoe steil jouw leercurve is – vanuit ons is er altijd ruimte voor groei.

SO_Final-design_Services-&-How-we-work

Consultant vacatures

Bij SparkOptimus help je cliënten bij het realiseren van digitale oplossingen zodat zij zich beter aan kunnen passen aan het gedrag van hun klanten. Je werkt rechtstreeks met first tier strategie consultants (o.a. voormalig McKinsey consultants) en consumer goods outperformers (o.a. voormalig Ahold en P&G lijnmanagers) om echte impact te maken. Wij bieden jou een duidelijk groeipad van Associate tot Manager en uiteindelijk Partner, en belonen een ondernemende geest.

Manager

Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring waarbij je de kans krijgt om strategische inzichten, kennis en technologieën te ontwikkelen die bedrijven nodig hebben om mee te komen met de…

Read more

Onze overige vacatures

Het succes van onze consultants is afhankelijk van een team van zeer toegewijde professionals. Als deel van dit team heb je eigen verantwoordelijkheden. Je krijgt alle mogelijkheid om snel te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen doordat je nauw samenwerkt met collega’s uit de hele organisatie. Wij ondersteunen jou met een duidelijk groeipad, waarmee jij in korte tijd functie specifieke expertise en vaardigheden ontwikkelt, die nodig zijn om snel blijvende resultaten te leveren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een positieve teamgeest en krijg je door middel van professionele en sociale evenementen voldoende kans om betekenisvolle relaties op te bouwen met onze mensen.

Controller

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw startende carrière? Wij zoeken een Controller met een aantal jaar relevante werkervaring, die graag wil werken bij een snelgroeiend adviesbureau. Als…

Read more

Geïnteresseerd?
Als het idee van een spannende baan of stage en grote kansen voor persoonlijke ontwikkeling je te gek lijkt, aarzel dan niet om te solliciteren en stuur je CV, cijferlijsten van VWO en WO (geldt alleen voor consultant vacatures) en motivatie naar career@sparkoptimus.com.

Vragen?
Neem contact op met Vanessa Muns of Jelke van Staveren: career@sparkoptimus.com / 020-305 9000.

Deze carrière pagina is ook beschikbaar in het Engels: Career.